Välkommen till min resedagbok!

Vänner och familj! Följ med mig ut i världen, läs min resedagbok. Lämnar trygga Sverige den 2 oktober och reser till Moskva. Kommer senare resa vidare genom Ryssland och Mongoliet till Kina via tåg. Efter Kina kommer mer äventyr genom Asien, bland annat Vietnam och Kambodja.




fredag 1 oktober 2010

Förberedelser !

Hur man förbereder sig vara borta i 10 månader; man springer runt på stan och köper 1 miljon praktiska små grejer. Lyssnar på andras fantastiska upplevelser. Lyssnar på någon som känner någon som vart där jag ska vara. Lovar alla att hålla kontakten och att vara försiktig.
Sen kommer det jobbigaste, att säga hejdå. Sen gråter man, får panik över att man har för mycket praktiska grejer i ryggsäcken och nästan inga kläder… Läser lite ryska och äter mat. Försöker sova lite natten innan planet ska åka, men som ni kanske förstår är det ingen idé. Sen att få upp bröderna på morgonen (som får sova i bilen och en extra stor risifrutti att äta på vägen) är en utmaning!! Och sen med bilen full av ryggsäck, bröder, mamma, risifrutti och en massa täcken och kuddar bege sig till Göteborgs flygplats…
Efter allt detta tar det kanske ett tag innan man förstår att man verkligen är på väg? Kanske upptäcker jag i Berlin, som jag ska spendera 6 h i väntan, att jag verkligen är på väg? Kanske när jag bott in mig på hostel Godzilla i Moskva stad… I will let you know!

2 kommentarer:

  1. Hostel Godzilla later ganska farligt ;)
    Tanker pa dig och ser fram emot nasta inlagg.
    S&S

    SvaraRadera
  2. Ojdå!
    Tur att jag fick plats i bilen!
    Skönt att se både resglädje o äventyrslusta framskymta bakom tårarna. Du kommer att få en fantastisk upplevelse, är lite avundsjuk men är i realiteten lite för bekväm....
    Kramisar, m

    SvaraRadera